Alle opleidingen melkveehouderij op 1 website

Alle opleidingen voor de melkveehouderij zijn nu gebundeld op 1 website.
Alle opleidingen, trainingen, studiegroepen en online cursussen binnen de melkveehouderij zijn voortaan te vinden op www.opleidenmelkveehouderij.nl Dit maakt het voor werknemers en werkgevers in de sector gemakkelijker om zich te blijven ontwikkelen. De initiatiefnemers zijn ZuivelNL en LTO vakgroep Melkveehouderij.

Innovatieve projecten voor melkveehouders
De website bundelt het complete opleidingsaanbod in de melkveehouderij in één overzicht. Nieuwe opleidingen en cursussen kunnen doorlopend op de website worden aangemeld door aanbieders hiervan, zodat het aanbod actueel blijft. Ondernemers kunnen zoeken op onderwerp, aanbieder en regio. Ook biedt de site een overzicht van actuele thema’s en een overzicht van innovatieve projecten waar melkveehouders aan deel kunnen nemen.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN