NVM: 'Geldvolume gemoeid met verkoop agrarische bedrijven steeg in 2017 met ruim 20%'

In 2017 is de agrarische vastgoedmarkt in zijn algemeenheid verbeterd. Het aantal transacties van agrarische bedrijven nam toe en de gemiddelde prijs lag hoger. Bovendien werd een gemiddeld bedrijf weer binnen 200 dagen verkocht, bijna 2 maanden sneller dan in 2016. Het aanbod is met een kleine 4% afgenomen. Het totale geldvolume gemoeid met de verkoop van agrarische bedrijven is met ruim 20% gestegen. Dit is onder andere toe te schrijven aan de toename van het aantal transacties van melkveebedrijven. Dit is een signaal dat de dynamiek weer toeneemt.
 NVM: 'Geldvolume gemoeid met verkoop agrarische bedrijven steeg in 2017 met ruim 20%' (agriholland.nl)

In 2017 is de agrarische vastgoedmarkt in zijn algemeenheid verbeterd. Het aantal transacties van agrarische bedrijven nam toe en de gemiddelde prijs lag hoger.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden verkoop en melkveebedrijven geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!