‘Aantal dieren in Nederland per definitie fraude prikkel’

GroenLinks en PvdD zijn van mening dat minister Carola Schouten van LNV te weinig doet om mestfraude aan te pakken. Daarom riep GroenLinks Kamerlid Rik Grashoff haar ter verantwoording, tijdens het vragenuurtje op dinsdagmiddag in de Tweede Kamer.

Deel dit topic

Reacties

kanniewaarzijn
Tja, hoe bestrijd je de uitwassen van een ondeugdelijke mestwet? Door toe te geven dat ie ondeugdelijk is natuurlijk, duhh.....Gaat niet gebeuren, dat snapt iedereen. Dus we modderen gewoon weer verder!

Trouwens, ook deze "geachte afgevaardigden" zouden kunnen weten hoe het zit, het is ze duidelijk uitgelegd. Maar ja, als je niet oplet of de materie niet snapt bemoei je er dan ook niet mee s.v.p!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lnv , fraude , groenlinks , dieren , pvdd , tweede kamer en mestfraude geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0