Klimaatambitie kabinet biedt agrarische sector kansen

Het kabinet investeert dit jaar 300 miljoen euro in een reeks maatregelen die de CO2-uitstoot in Nederland terugdringen. Voor de land- en tuinbouw is 44,5 miljoen euro uitgetrokken. 'Dat is een grote kans voor de agrarische sector', zegt Kees van Zelderen, LTO-portefeuillehouder klimaat en duurzame energie.

nieuweoogst.nu/nieuws/2018/…

Deel dit topic

Reacties

putjesschepper
Wij wilden graag een windmolen bouwen en dat mag weer niet van provincie en gemeente.en Frieslandcampina maar schreeuwen dat er nog zoveel misgaat op boerenerf op co2 gebied.
Pluto
Ben vanaf 2009 7 jaar bezig geweest met zonnepanelen in combinatie met asbest sanering en heb uiteindelijk de handdoek in de ring gegooid !. De asbest sanering is gebaseerd op het verdienmodel en niet op de schadelijkheid of volksgezondheid . Het zonnepanelen verhaal heeft als uitgangspunt dat iedereen er aan moet verdienen behalve diegene die ze op het dak heeft. En dan bedoel ik meer stroom opwekken dan je eigen verbruik .
diezel
Stal-daken ..... vol panelen.
Stallen......zonder vee.
Wat een "kansen" 😞

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0