Illustratie van: Sammy2004

Nieuwe functie voor Piet Boer

De organisatie Zorg om Boer en Tuinder krijgt met Piet Boer, voormalig FrieslandCampina-voorzitter en melkveehouder, een nieuwe voorzitter. Hij neemt het stokje over van Hanneke Meester. Stichting Zorg voor Boer en Tuinder voert keukentafel- en telefoongesprekken met boeren over hun zorgen en worstelingen.

Deel dit topic

Reacties

+2
Frans1
+2
Coen
@Frans1 , inmiddels dus overal de bekende banencarrousel 😞
+8
puntertje
Mensen die gefrustreerd zijn omdat een voormalige coöperatievoorzitter geroepen heeft dat alle melk verwerkt zal gaan worden en beperkingen daarop hem zijn positie zou hebben gekost kunnen nu een gesprek aanvragen en dan uit huilen bij ......Piet Boer? Wow....
+1
George
@puntertje
Ik dacht exact hetzelfde. 😄
+2
van Ittersum
@puntertje beetje onvolwassen , maar dat zal wel satire zijn. Een organisatie die 400 vrijwilligers heeft om de sector in gesprekken bij te staan gebeurd er meer achter menig voordeur dan men denkt.

Aan de andere kant is dit prikbord ook een soort hulpverlening voor sommigen gezien de inhoud van menig topic 🤣, hey... ik heb ook humor 😂
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @van Ittersum:
400 vrijwilligers
40 volgens de link van Groen 1.
vedder
Zijn eerste opdracht: zorg voor naamsbekendheid. Ik heb van het hele clubje nog nooit gehoord.
cornelissen
@vedder Ik denk , dat dit bijbaantje meer een opstapje is naar wat anders, Arie Aalberts zit ook in het bestuur, dus je kunt dit "werk"er bij doen, ik denk niet dat je dit voor de centen moet doen.
vedder
@cornelissen Dat kan wel, maar als je bereikbaar wil zijn voor boeren met zorgen en worstelingen moet je wel bekend zijn, commercieel of niet.
Vrij worstelen, word dat bedoeld???
Groen1
Zorg om Boer en Tuinder
zorgomboerentuinder.nl/

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's piet , melkveehouder en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN