Illustratie van: dikketrekker

Landbouwminister zonder kleerscheuren uit I&R-debat

Landbouwminister Schouten is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen in het Kamerdebat van vanochtend over haar aanpak van I&R-fraudezaak. De minister gaf wel aan dat het onderzoek naar de exacte omvang van de meerlingenfraude nog wordt voortgezet.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal

+2
van Ittersum
Zou raar zijn om hiervoor een minister te laten opstappen. Er zijn wel ergere misstanden in de wereld.
+1
Todi
Je kunt ook zeggen: Ze is ontmaagd door haar eigen personeel als minister.
+3
paulus2
@Todi niet zo,n geweldige ontmaagding dan. Genaaid lijkt er meer op😜
BamBam
"De minister kijkt niet alleen naar haar eigen daden, ze vindt ook dat de sector in de spiegel moet kijken. Schouten: „Iedereen moet bij zichzelf ten rade gaan wat er allemaal is gebeurd en hoe het zover heeft kunnen komen.”"
Nou ik weet dat wel. We laten ons piepelen omdat we willen boeren en niet in de gevangenis willen zitten omdat we met hooivorken kwalijke individuen hebben geprikt. We willen boeren en niet wekelijks met busladingen vol gaan protesteren. We willen boeren en niet leningen afsluiten om alle frauduleuze onderzoeken gaan overdoen. We willen boeren en niet aan een dood paard trekken.
En dat is blijkbaar weg nodig in deze samenleving als we eerlijk behandeld willen worden. Ze heeft gelijk, deze kunnen we in onze zak steken. Heel veel administratieve handelingen en een fractie gaat fout. De minister wast haar handen in onschuld, de tweede kamer vind dat ze goed gehandeld heeft en wij gaan het slikken. Yep, met zo'n houding komt het zover. Daar heeft ze gelijk in, maar ik trek er ff nog geen verdere lering/actie uit want ik ben liever op het erf bezig en ben bang voor een rughernia als ik an dat paard gaat zitten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0