Van meer naar Beter

Steeds meer en vaker krijgen wij geluiden binnen van veehouders die murw zijn van alle regels. Een ingewijde in agrarische kringen wist mij te vertellen dat er zo ongeveer honderd melkveebedrijven in Friesland in de stille verkoop staan, en echt niet allemaal bedrijven zonder opvolger,...
Het bericht Van meer naar Beter verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Van meer naar Beter (nmv.nu)

Steeds meer en vaker krijgen wij geluiden binnen van veehouders die murw zijn van alle regels. Een ingewijde in agrarische kringen wist mij te vertellen dat er zo ongeveer honderd melkveebedrijven in Friesland in de stille verkoop staan, en echt niet allemaal bedrijven zonder opvolger,... Het bericht Van meer naar Beter verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden verkoop , friesland , veehouders , melkveebedrijven , melkveehouders , opvolger en regels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!