Opinie: Schouten wast haar handen in onschuld over I&R-'fraude'

Donderdag stuurde de minister weer een uitgebreide brief naar de Tweede Kamer over de I&R-affaire. De belangrijkste boodschap: het is allemaal de schuld van de boeren, de overheid valt niets te verwijten. Van excuses is echter (voorlopig) nog geen sprake.
 Opinie: Schouten wast haar handen in onschuld over I&R-'fraude' (melkvee.nl)

Donderdag stuurde de minister weer een uitgebreide brief naar de Tweede Kamer over de I&R-affaire. De belangrijkste boodschap: het is allemaal de schuld van de boeren, de overheid valt niets te verwijten. Van excuses is echter (voorlopig) nog geen sprake.

MelkveeNL

Laatste  |  

Reacties

+2
slagroomvla
Zij gaat echt haar ongelijk nooit toegeven, altijd gewonnen nooit verloren!
gerrie-hul
@slagroomvla is ze wel geschikt als minister na de begane uitglijders
Todi
@gerrie-hul Zij heeft geen uit glijders gemaakt. Dat hebben de makers gedaan die het frp gemaakt hebben met het beoogde controle systeem op -met het i _r wat een gaten kaas bleek te zijn.
+2
MARTIJN G
@Todi I&R is een perfect systeem. Sommigen kunnen er niet zo goed mee werken. Dat is wat anders.
Todi
@MARTIJN G Niet goed mee werken is gaten kaas.
+2
Coen
@Todi , vergeet niet de harde machtsstrijd op het Ministerie: de linkse en gefrustreerde NVWA (mensen die er vaak al jaren zitten) versus de onervaren eigen minister
Leo,s vriend
@Todi geloof je het zelf Todi?

Denk dat als er 4 jaar geleden zo'n onderzoek gedaan was, dat er ook 2200 bedrijven geblokkeerd waren geweest.Heeft niets met frp te maken
+2
MARTIJN G
Een domme onervaren Minister is een oor aangenaaid door zijn linkse ambtenaren. Waren de eerste dagen ook druk aan het mollen op het prikbord.
m uut m
@MARTIJN G
Wie waren dan de mollen volgens jou.
MARTIJN G
@m uut m Jij niet, lees de eerste dag maar eens terug.
+2
pa
Belangrijk is dat de organisatie die de zaak aan het rollen heeft gebracht begint met excuses te maken. Dat is niet mevr Schouten maar waarschijnlijk de NVWA mensen. Daardoor kon Schouten niet anders dan aan de noodrem trekken. Zelfde geld eigenlijk ook voor de LTO bobo's. Want stel dat er serieus gefraudeerd zou zijn dan zou de minister echt iets te verwijten zijn. De NVWA was blij dat ze iets hadden na het eierdebacle en de mestfraude. Nu gaan ze nogmaals onderuit: eigenlijk wel leuk
+7
verbi
Flauwe reacties allemaal het is voorbij en we gaan weer door voor mij hoeft ze geen excuses te maken nu is alles weer netjes geregistreerd zoals het hoort. Vooruit kijken leverd nog altijd meer op dan achterom kijken.
kanniewaarzijn
Voor dat ministerie geldt: "zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten".
Pluto
De haan heeft al zo vaak gekraaid dat ze schor is geworden , Hier helpt geen Judas meer aan !!.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden schouten , boeren , overheid , tweede kamer en weer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!