FrieslandCampina verlaagt garantieprijs naar 35,50 euro

Zuivelreus FrieslandCampina verlaagt de garantieprijs in maart met 0,25 euro ten opzichte van februari naar 35,50 euro per 100 kilo melk. Daarmee duikt de prijs voor het eerst sinds september 2016 onder het niveau van een jaar eerder. Vorig jaar lag de garantieprijs in maart op 36,00 euro. Ten opzichte van twee jaar geleden is de huidige prijs hoog, want in 2016 lag de garantieprijs op slechts 28,50 euro.

Deel dit topic

Reacties

robotmelker
Een zuivelreus onderweg met een zak vol met personeel op zijn rug wandelend langs een ravijn van kwaliteit en duurzaamheidseisen. Het pad dat fosfaatreductie heete achter zich latende en de berg die fosfaatrecht heet nog te moeten beklimmen......

Geen wonder dat die knikkende knieën heeft.

Ook de 2 trollen die hem vergezellen zullen vaak hoofdschuddend zich afvragen aan welke tocht zij zijn begonnen.
groeier
@robotmelker
Geen paniek, vanaf April is de prijs weer hoger.
putjesschepper
@groeier nee blijft eerst stabiel
Herbert
@putjesschepper en volgens kennissen bij FC gaat het zakken😂
torrarica
@Herbert kennissen bij FC ?
Herbert
@torrarica via via 😜

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , frieslandcampina en garantieprijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0