Na 10 jaar komt er een einde aan de camembert-oorlog

Wat is 'echte Camembert'? Daar maakten kaasmakers in Frankrijk zich al een decennium druk over. Nu zijn ze er uit. Echte Camembert mag voortaan ook gepasteuriseerd zijn, maar moet wel wat meer echte Normandische melk bevatten.
 Na 10 jaar komt er een einde aan de camembert-oorlog (foodlog.nl)

Wat is 'echte Camembert'? Daar maakten kaasmakers in Frankrijk zich al een decennium druk over. Nu zijn ze er uit. Echte Camembert mag voortaan ook gepasteuriseerd zijn, maar moet wel wat meer echte Normandische melk bevatten.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden druk , frankrijk en melk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!