Fc maakt het veehouders gemakkelijker om andere verwerker te kiezen

Veel veehouders hielden nog vast aan Fc omdat de prestatie toeslag nog zodanig groot was dat het gat van inkomsten met andere verwerkers nog vrij groot was. Nu de nabetaling slechts 1.33 bedraagt zal de keus van melkveehouders veel makkelijker zijn om over te stappen naar een andere verwerker.

Deel dit topic

Reacties

dwers
Ik als grupstal boer mag niet eens over stappen
+2
matt
@dwers ook niet over de grup...
+1
dwers
@matt dat mag nog net, maar dan met jump start.
matt
@dwers ha ha
+1
MARTIJN G
@dwers Als opstalboer ook niet😉.
putjesschepper
@dwers jazeker wel aware wil je graag hebben
cjw73
@putjesschepper nou niet erg graag meer. De boeren die er al zitten maakt niks uit maar ze zoeken nu eigenlijk alleen nog weideboeren.
buorman
Quote Reactie van @cjw73:
eigenlijk alleen nog weideboeren.

Hoeveel % grupstalboeren zouden er niet weiden?
Hans van Bergen
@putjesschepper Das alleen als je rondom de fabrieken woont
+2
hoest
Die keuze hangt echt niet af van de nabetaling van vorig jaar
+1
torrarica
@hoest de tekst bovenaan deze topic slaat eigenlijk nergens op.zoals wel meer sugestieve openingen de laatste tijd op dit prikbord.
putjesschepper
@torrarica het slaat wel ergens op nl Fransje heeft vandaag gezegd dat de jaren met 3 a 4 cent prestatietoeslag achter ons liggen dus verschil zal kleiner worden.
christo
@putjesschepper Als ze elke paar jaar een chinazepert maken is voldoende om onder de 2 cent te blijven. Er zit iemand heerlijk van zijn nieuwe stoel en pilsje te genieten.
mlkvhoudr
@christo #CHRISTO
+1
putjesschepper
Ze zoeken ook nog opstallers hoor.
christo
Tijd dat de leverantieslaven de stekker uit de duurzaamheidscoop trekken. Wat zullen ze in de boks pissen wanneer er een afsplitsing komt.
Huppel
..
putjesschepper
@Huppel ja daar kun je op wachten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0