Tetra RFC

RFC heeft bij het kwaliteitsoverzicht een kolom tetra toegevoegd. Kolom staat er al een aantal maanden maar is nog steeds leeg. Staat er bij iemand al wat in?

Deel dit topic

Reacties

van Ittersum
Staat bij mij een - teken. Ook al meerdere malen per mail een veer gehad dat ze geen tetra konden vinden ( logisch toch)
+1
sjoerd de melker
Hebben die gasten nix beters te doen? Straks maken ze ook nog een kolom 2-lingen.
van Ittersum
@sjoerd de melker als het geen functie had deden ze het niet. Zal toch wel een reden hebben gehad. Waarschijnlijk houd toch niet iedereen aan de wachttijden
Duntelaar
Tetra wordt standaard onderzocht. Is met normale delvo test ook niet (goed) meetbaar, controle in fabriek daarom niet verkeerd.
jan w
@Duntelaar
Hebben ze in jaren niet gedaan , maar is een paar ?? jaar geleden weer opgepakt. Er zijn eigenlijk maar een paar middelen die je mag gebruiken en daar is denk ik Tetra wel de voornaamste van.
grös
@Duntelaar
Controles zijn voor een half jaar verscherpt, veearts waarschuwde ook al, er zijn aantal boeren al mee op de koffie gekomen.
+1
hookwood
@grös Waarom waarschuwt de veearts daarvoor? Omdat ie in het verleden een ander advies afgaf dan wat de bijsluiter vermeldde?
grös
@hookwood
Zou kunnen, ik luister trouwens nooit naar adviezen van de veearts 😁
jan w
@hookwood
De meesten weten wel dat ze zich netjes aan de regels moeten houden. Maar ik weet ook iemand die al ruim 20 jaar "1e klas" melk had en door het gebruik van een nageboorte capsule door de mand viel. Daar is misschien wel eens te weinig aandacht aan besteed.
hookwood
@jan w Tja....
+2
verbi
Geode zaak hoort er ook niet in te zitten

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0