LTO - Vacature communicatieadviseur in de Land- en Tuinbouw

Er is altijd wat te doen en het is nooit saai: leden informeren, persvragen beantwoorden, bestuurders op weg helpen met een goede boodschap en vooral de website en sociale media van LTO Nederland vernieuwen en maximaal inzetten voor het gewenste imago van de land- en tuinbouw. We hebben in hartje Den Haag bij LTO Nederland, een vacature voor een ervaren communicatieadviseur, die graag voor boeren en tuinders de handen uit de mouwen steekt.

Wil je meer weten? Bel met communicatieadviseur Maarten Leseman 06-83804153 of met directeur Jan Claassen 06-54324103. Of: bekijk de bijgevoegde functieomschrijving.
 LTO - Vacature communicatieadviseur in de Land- en Tuinbouw (lto.nl)

Organisatie voor collectieve belangenbehartiging, individuele dienstverlening en groepsgerichte activiteiten voor agrarische ondernemers.

willieoranje

Navigatiesysteem op de trekker?

Deze navigatiesystemen houden rekening met je snelheid, afmetingen en andere beperkingen.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

Koeien boertje
Hebben ze ook nog een scheidsrechter nodig voor de gele en rode kaarten.
Kunnen ze dit baantje wel schrappen
Dre van Helmond
Daar ontbreekt het aan bij de LTO communicatie, maar vooral met de linkse groene mafia .
En de communicatie naar de leden kan ook beter !
sorry
Quote Reactie van @Dre van Helmond:
En de communicatie naar de leden kan ook beter !

ze waren jou vergeten met 2 juli ...?
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden jan , lto , tuinbouw , boeren , nederland , tuinders , imago , vacature en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!