Ook D66 in Provinciale Staten wil frauderende melkveehouders hard aanpakken

D66 in de provincie Overijssel sluit zich aan bij het pleidooi van fractievoorzitter Tijs de Bree van de PvdA in de Staten over frauderende melkboeren. Bewuste fraudeurs schaden de sector en moeten wat D66 betreft dan ook uitgesloten worden van subsidieregelingen én provinciale middelen, stelt Statenlid Bakker nu ook.

"Fraude is niet te tolereren en het Openbaar Ministerie dient dan ook op te treden."

De komende periode zal de werkelijke fraudeomvang blijken. "De melkveesector ligt onder een vergrootglas en zit (al langer) met een fors imagoprobleem. De boeren die van goede wil zijn lijden nu wederom om de kwade, dat verdienen ze niet", aldus Bakker.

Deel dit topic

Reacties

+6
cs-agrar
Hoe is het eigenlijk met die brabo-ambtenaar welke een en ander maar niet vertelde, die van Hout, is ie al gestenigd?
+2
dorpsrandhoeve
Quote Reactie van @cs-agrar:
die brabo-ambtenaar

Die Brabo-ambetaar is een gedeputeerde. Gekozen ook nog dus. Idioot volk.
+1
DeBoerin
Quote Reactie van @cs-agrar:
Hoe is het eigenlijk met die brabo-ambtenaar welke een en ander maar niet vertelde, die van Hout, is ie al gestenigd?

nieuweoogst.nu/nieuws/2018/…
verbi
@cs-agrar Mag ik dan de eerste steen gooien.
vedder
Die van Bree is zijn held Eberhard zeker al vergeten, die werd geroemd omdat hij iedereen een tweede kans gaf....
+1
Greetje
Met D66 heb je geen haatzaai-imams meer nodig...
Metal ap
Ze hebben eigelijk wel gelijk,ik als nette,keurige,brave vriendelijke,sociale boer word meerdere keren per week toch erop aan gesproken
+1
spotmelker
Schoolvoorbeeld van mensen die niet weten waar ze het over hebben. Maar daar wordt heel Nl zo'n beetje door bestuurd...
+1
nederlandse boer
Wat goed van D66 om deze stok op te pakken om nogmaals de hond te slaan. De hond die zelfs 0,5% overschrijding realiseert t.o.v. de theorie. Verschrikkelijk toch?

Inderdaad wel heel eerlijk richting de 16.000 - 7.700 boeren die het wel allemaal zo goed gedaan hebben. Oud kunstje, de club tegen elkaar uitspelen. Deed Dijksma/Van Dam ook al in 2015/2016 met het hele fosfaatgedoe.

Je zou maar een systeem introduceren met slechts 50% support (17.000 - 7.700) van de sector waarover het gaat...................................................

Dan ga je je toch afvragen of je goed bezig bent..............................
Of niet?
+7
Porky
Meneer Halbe zijlstra liegt alles bij mekaar, "oppositiepartijen zien geen reden om maatregelen te nemen " kijk,dan weet je gelijk door wat voor een verachtelijk soort gajes je geregeerd word, wat een ongelofelijk stelletje vieze vuile gore teringleiers,Jan met de pet aan de paal nagelen, bij een misstap, maar zelf de hele boel besodemieteren, bah wat een land is dit zeg
Druk
@Porky
Bananenrepubliek NL, en toch gaan we straks weer juichen bij het schaatsen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's pvda , d66 , melkveehouders , verdienen , overijssel en bakker geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0