Gulle donatie van de Postcode Loterij voor meer vega

Wij zijn waanzinnig blij: gisteren verraste de Postcode Loterij ons met een extra donatie. Hiermee gaan we mensen aansporen vaker vegetarisch te kiezen. Want dat is goed voor dier, mens én milieu. In aanloop naar het jaarlijkse Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij, dat 15 februari aanstaande plaatsvindt, verraste de Postcode Loterij ons … Lees meer
The post Gulle donatie van de Postcode Loterij voor meer vega appeared first on Wakker Dier.
 Gulle donatie van de Postcode Loterij voor meer vega (wakkerdier.nl)

Wij zijn waanzinnig blij: gisteren verraste de Postcode Loterij ons met een extra donatie. Hiermee gaan we mensen aansporen vaker vegetarisch te kiezen. Want dat is goed voor dier, mens én milieu. In aanloop naar het jaarlijkse Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij, dat 15 februari aanstaande plaatsvindt, verraste de Postcode Loterij ons … Lees meer The post Gulle donatie van de Postcode Loterij voor meer vega appeared first on Wakker Dier.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden milieu , vegetarisch en dier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!