Oproep aan geblokkeerde bedrijven.

Melkveehouderijbedrijven zijn op basis van verschillende grondslagen geblokkeerd. Dit naar aanleiding van het onderzoek inzake kalverenfraude.  NMV wil in kaart brengen om welke grondslagen dit gaat. Laat ons de reden van uw blokkade weten. Stuur een bericht via www.nmv.nu Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw...
Het bericht Oproep aan geblokkeerde bedrijven! verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Oproep aan geblokkeerde bedrijven. (nmv.nu)

Melkveehouderijbedrijven zijn op basis van verschillende grondslagen geblokkeerd. Dit naar aanleiding van het onderzoek inzake kalverenfraude.  NMV wil in kaart brengen om welke grondslagen dit gaat. Laat ons de reden van uw blokkade weten. Stuur een bericht via www.nmv.nu Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw... Het bericht Oproep aan geblokkeerde bedrijven! verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden stuur , nmv , melkveehouders en blokkade geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!