Automatische boerderijzuivelaar zoekt robotbedrijf

Direct Dairy Holding (DDH) maakt een automatisch systeem, dat melk vanuit de melkrobot pasteuriseert, in plastic stazakken verpakt en vervolgens naar een koeling transporteert. Binnenkort wil het bedrijf het systeem op een melkveebedrijf plaatsen. Daarvoor is het op zoek naar een melkveehouder, die het systeem wil gebruiken en demonstreren aan andere geïnteresseerde melkveehouders.

Deel dit topic

Reacties

groeier
Dat is nog eens Booming Bisiness.
-Jan-
Zoude melk ook gestandaardiseert worden op gehaltes??anders lijkt het me een duur pak melk
Fryslân058
De melk van 1 koe is niet zo lekker, is mijn ervaring. Het lekkerst blijft tankmelk, dus melk van meerdere dieren door elkaar. Maw, je krijgt nooit een homogene smaak. Bovendien, anders dan de russische consument, koopt de NL consument niet melk uit stazakken. Deze zijn in rusland veelvulding in russische (oost-europa) supermarkten te vinden. Dit is over het algemeen aangemaakte melk uit poeder. - 't is toch een andere beleving en smaak -
Een leuk idee, inderdaad toepasbaar op schaal van grote boerderij in Rusland (2400er) in de nabijheid van een stad. Hier zijn de de afstanden veel kleiner en de structuur van de dairy industry veel beter. Volgens mij weet men dat zelf ook best.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkrobot , melkveehouders , melkveehouder , dairy en melkveebedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0