Melk uit robot rechtstreeks in verpakking

Het bedrijf Direct Dairy Holding (DDH), een Nederlandse start-up in Leeuwarden met Russische oprichters, werkt aan een volledig geautomatiseerd systeem dat melk rechtstreeks uit de melkrobot op het melkveebedrijf pasteuriseert, verpakt in plastic stazakken en transporteert naar een koeling van waaruit de melk kan worden verkocht aan consumenten of andere afnemers. DDH is op zoek naar een veehouderijbedrijf in Nederland die het systeem wil gebruiken en demonstreren aan andere melkveehouders.

Deel dit topic

Reacties

Koeien boertje
De koe een camera op knopen en kunnen ze ook zien of het weidemelk is.
2 maand per jaar is er geen melk van Roza45 want dan staat ze droog.

Daar heeft de consument wat aan
wotan2
Prachtig dit, gaat daar ons agriholland geld aan op, je moet eens weten hoeveel (europese) wetgeving er bij komt kijken als je op een boerderij melk wil afvullen.
+2
mlkvhoudr
Ken het omgekeerde systeem al wel. Geld uit de tuk rechtstreeks in de melkrobot....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkrobot , melkveehouders , dairy en melkveebedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0