Sleutel lasten aankoop fosfaat ligt bij banken

Het verlengen van de aflostermijn kan melkveehouders een beetje lucht geven.

Bij € 200 per fosfaatrecht en aflossing in 5 jaar, zorgt een extra koe, inclusief 60% jongvee, voor een kleine €800 aan negatieve kasstroom per jaar. Hierbij is al gerekend met belastingvoordeel.

Deel dit topic

Reacties

arjank110
......
Grasbaal
@arjank110 het is niet toegestaan om tekst van Boerderij.nl te "stelen" en zonder bronvermelding hier te plaatsen. Jij vind het ook niet leuk als iemand zonder te vragen jouw melk weghaalt. Ieder het zijne..... Als je dit nog een keer doet dan heb je geen toegang meer op het Prikkebord.
pieta
@Grasbaal Heb je een cursus strengheid gevolgd? 😁
+1
Grasbaal
@pieta helaas moet dat af en toe...
arjank110
De bank probeert met behulp van de Abab de prijs naar beneden te praten.....
Coen
@arjank110 , de prijs voor fosfaatrechten worden bepaald door diegenen die geen bankfinanciering nodig zijn 😄
de Tank
Sleutel ligt altijd bij jezelf. Aan jezelf of je hem gebruikt. Wat een slachtoffergezwets hier.
+1
Duntelaar
De 25% beste bepalen in elke sector wat de prijzen van productiemiddelen doen. Als er tussen melkveebedrijven met 120 koeien margeverschillen voorkomen van circa 80.000 euro/jaar dan snap je dat er bij die 25% jaarlijks makkelijk uit eigen middelen gegroeid kan worden.
paul1
Nee hoor, de lasten liggen vooral bij de boeren

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lucht , fosfaat , melkveehouders en aankoop geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0