De ploeg in de grond dankzij de vorst

Dankzij de vorst van de afgelopen nacht kunnen akkerbouwers het land weer op. Overal in het land benutten telers de kou en zijn ze bezig met ploegen. Komende dagen blijft het licht winters met in de nachten lichte tot matige vorst en maxima enkele graden boven nul. Ideale weersomstandigheden om grondbewerkingen zonder insporing uit te voeren.
Een greep uit de foto’s die akkerbouwers op twitter hebben geplaatst.
 De ploeg in de grond dankzij de vorst (akkerwijzer.nl)

Dankzij de vorst van de afgelopen nacht kunnen akkerbouwers het land weer op. Overal in het land benutten telers de kou en zijn ze bezig met ploegen. Komende dagen blijft het licht winters met in de nachten lichte tot matige vorst en maxima enkele graden boven nul. Ideale weersomstandigheden om grondbewerkingen zonder insporing uit te voeren. Een greep uit de foto’s die akkerbouwers op twitter hebben geplaatst.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden ploegen , ploeg , voeren , nacht , vorst , grond en twitter geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!