Ook Schiphol is creatief met tellen

Als er grenzen worden bereikt dan worden mensen creatief:

Schiphol telt zakenjets en helikopters niet mee

Om te voorkomen dat Schiphol het maximum aantal vliegbewegingen overschrijdt, wordt wettelijk geregeld dat zakenvluchten niet meetellen. Ook helikopters vallen daar buiten. Samen duizenden spookvluchten.

Tot en met 2020 zijn op Schiphol maximaal 500.000 vliegbewegingen toegestaan. Volgens de wettelijke regels gaat het daarbij om handelsverkeer. Dat betekent dat de politiehelikopters die op Schiphol-Oost staan, sowieso buiten de telling vallen. De helikopters stegen en landen vorig jaar 4.672 keer.

Meer: haarlemsdagblad.nl/nieuws/…

Deel dit topic

Reacties

MARTIJN G
Puntertje alias Grashoff kom er maar in.
+3
Wilbert
Zal vast een oud agrariër daar de boekhouding doen 😉.
+1
huske
Denk dat ik mijn droge koeien ook niet mee ga tellen. Zijn geen melkkoeien want geven geen melk
Frans Z.
Geluid van de A2 te hoog:verhogen we toch de normen.Simpel
+1
van Ittersum
Daarom is het ook terecht ondanks het onomkeerbaar is dat iedereen zo in het verweer is tegen vliegveld Lelystad. Duidelijke kaders ontbreken en als die er zijn kunnen ze verschillend worden uitgelegd of zo worden geïnterpreteerd dat het onduidelijk is voor een leek of wat krom is recht wordt gepraat.

Hoop by the way niet dat we tot mensenheugenis alles maar gaan vergelijken met de toekenning fosfaatrechten, gegeven moment moet je ook iets achter je laten. Op het verleden kun je geen invloed meer op uitoefenen, op je toekomst wel en daar moet je goed mee omgaan om niet weer in dezelfde scenario terecht te komen.
Groen1
Jesse Klaver belooft Amsterdamse kiezer: geen groot commercieel Lelystad Airport
Het is een nieuwe stap in de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen: een landelijke partijleider doet een verkiezingsbelofte voor lokale coalitie-onderhandelingen. GroenLinks-leider Jesse Klaver belooft aan de Amsterdamse kiezer dat er geen groot commercieel Lelystad Airport komt als zijn partij straks de stad bestuurt.
volkskrant.nl/politiek/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0