Eén melkveebedrijf failliet in 2017

Vorig jaar is er slechts één melkveebedrijf failliet gegaan. Dat is veel minder dan in 2015 toen er in totaal zes melkveebedrijven bankroet verklaard werden. In 2016 ging er geen enkel melkveebedrijf failliet.

Deel dit topic

Reacties

van Ittersum
Zou graag al die berichten van prikkers van toen even een veeg om de oren willen geven , kletspraat dus al die failliet praterij
+1
demelkboer
@van Ittersum effe goed lezen. Gedwongen stoppers worden niet mee geteld. Maar met gedwongen stoppen ben je ook gewoon technisch failliet.
weurding
@van Ittersum zal niet grondgebonden geweest zijn 😉
George
Je moet het nondedju ook wel heel bont maken om failliet te gaan met een hoop oud vermogen uit het verleden wat fiks in waarde is gestegen. Maar gedwongen stoppen en amper een huisje over houden in het dorp is eigenlijk ook al erg zat.
+1
van Ittersum
@Georgein de schuldsanering zitten is erger.
pietjepuk
Quote Reactie van @van Ittersum:
@Georgein de schuldsanering

Wat lees ik nou. 😂
George
Quote Reactie van @pietjepuk:
Wat lees ik nou.

Je moet eerst schulden hebben om daar in te komen volgens mij. 😄
sjoerd de melker
@George precies. dhr. P. Puk is denk in de war met asbestsanering
+1
George
Dat moet nog ooit. Dan kom ik waarschijnlijk is de asbestschuldsanering.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveebedrijven , melkveebedrijf en failliet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0