Wat is kringlooplandbouw volgens Tjeerd de Groot (D66)?

De woorden voor een betere landbouw vliegen je om de oren. Maar wat betekenen ze? Op Foodlog gaat het al een tijdje over het bijvoeglijk naamwoord 'natuurinclusief'.
Wat precies verstaan moet worden onder 'natuurinclusieve landbouw', is onderwerp van gesprek. Dat woord heeft echter geen officiële beleidsstatus. 'Kringlooplandbouw' wel als gevolg van een door de Tweede Kamer aangenomen motie van Tjeerd de Groot (D66). De Groot trapt een serie gesprekken af met opiniemakers, wetenschappers, winkeliers, voedselverwerkers, ambtenaren en politici die het woord proberen te definiëren.
 Wat is kringlooplandbouw volgens Tjeerd de Groot (D66)? (foodlog.nl)

De woorden voor een betere landbouw vliegen je om de oren. Maar wat betekenen ze? Op Foodlog gaat het al een tijdje over het bijvoeglijk naamwoord 'natuurinclusief'. Wat precies verstaan moet worden onder 'natuurinclusieve landbouw', is onderwerp van gesprek. Dat woord heeft echter geen officiële beleidsstatus. 'Kringlooplandbouw' wel als gevolg van een door de Tweede Kamer aangenomen motie van Tjeerd de Groot (D66). De Groot trapt een serie gesprekken af met opiniemakers, wetenschappers, winkeliers, voedselverwerkers, ambtenaren en politici die het woord proberen te definiëren.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , foodlog , vliegen , d66 , kringlooplandbouw , tweede kamer en de groot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!