Tractors uit #groningen op weg naar Den Haag

[url]https://twitter.com/verhoog_e/status/959016904060006400[/url]

Deel dit topic

Reacties

jan arend
Ook toevallig, kwam deze vrachtwagens met tractoren nog tegen !
suggs 73
Niet goed over deze actie nagedacht .
Fast Eddy
@suggs 73

Waarom niet?
+1
suggs 73
@Fast Eddy , ben van mening , de mensen in de stad zijn de bakermat van GroenLinks , milieu defensie en noem de clubjes maar , die zijn niet echt voor de boeren , en er zijn veel groepen die voor afschaffing van subsidies zijn en daarvan graag het beheer ervan overnemen .
Wij boeren pleiten voor de nodige inkomen steun , zonder wordt het moeilijk , maar komen met deze actie wel met de dikste trekkers , dat geeft een beeld van dat boeren niet moeten zeuren en gewoon zonder subsidie kunnen en moeten , verkeerde beeldvorming zeg maar , beter was om gewoon met oud spul waar de olie net niet uitloopt er heen te gaan .
Dit ging over het gas , maar dat met boeren blijft hangen .

En ik heb persoonlijk ook nog wel de nodige vraagtekens bij de schades , sommige azen op nieuwe gebouwen en drainage.
Fast Eddy
@suggs 73

De laatste zin ben ik met je eens. Maar als je als boer afhankelijk bent van subsidies om nog boer te blijven. Kan je in mijn ogen beter stoppen. En zoveel nieuwe trekkers waren het niet.
suggs 73
@Fast Eddy klopt , dat weet jij en ik dat het allemaal geen nieuwe waren , heb ik trouwens ook niet genoemd, we weten beide wat ze kosten , veel mensen associëren groot met duur .
Denk dat jij ook weet dat inkomen steun gekomen is met de graanprijs verlaging , heb liever een nette prijs voor mijn producten dan inkomen steun , ben dan gelijk voor afschaffen , maar dankzij de hoge melkprijs wordt de veehouderij op de been gehouden , dankzij de hoge constante pootaardappelen wordt de akkerbouw op de been gehouden , als dat niet zo was , dan kan iedereen stoppen
suggs 73
Maar ze hebben zich netjes gedragen , bij de acties in de jaren 80 , is toen aardig wat moedwillig vernield

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden groningen , platteland en protest geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0