Onthutsende dubbelrol van Nederlandse overheid in Groningen

Na tien maanden ligt er sinds gisteren eindelijk een nieuw schadeprotocol voor Groningers met bevingsschade. Minister Wiebes heeft alle extra ruimte, die hem binnen het huidige regeerakkoord op het Groningen-dossier is vergund, benut om de schadeafwikkeling geheel weg te halen bij de NAM. Gedupeerden, die na maart 2017 schade hebben gemeld, worden door de Nederlandse staat schadeloosgesteld. Het is aan de staat om dit geld weer terug te krijgen bij de NAM. Zo is er eindelijk een eind gekomen aan de ongelijke machtspositie van de individuele Groninger, in zijn strijd om schade van de NAM vergoed te krijgen.

Deel dit topic

Reacties

Jan S
😀
Pluto
En het is vreemd stil in politiek Den Haag ??????. Normaal hadden er al flink wat Kamerleden vragen gesteld over dit soort van uitspattingen . Of waren ze al op de hoogte ??.
Gaat die gaskraan echt wel dicht aangezien Nederland een leveringsplicht heeft met andere Europese landen over de export van Gronings gas !.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's groningen , overheid en schade geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN