Fraude melkveehouders schaadt Nederlandse onderhandelingsposities

Juist nu Nederland in een harde strijd met Brussel is verwikkeld vanwege de hoge mestuitstoot en de Nederlandse pulsvisserij, komt de fraude met het registratiesysteem voor koeien aan het licht. 'Dit soort dingen helpen uiteraard niet.'

Deel dit topic

Reacties

+4
christo
Lijkt o zo logisch. Ik zou pleiten voor derogatie met de voorwaarde dat een aanvrager niet veroordeeld voor mestfraude mag zijn. Dan laat je de sector niet in zijn geheel er voor op draaien.
puntertje
@christo ik vind het ook een goed idee om Brabant uit te sluiten.😬
christo
@puntertje Ik ken er eentje in het noorden die ook wel eens prikt. De enkeling in brabant die niet veroordeeld is mag toch wel meedoen? Anders is het discriminatie.
puntertje
@christo och, een uitzondering voor die 2 zou evt. kunnen.
harke
Wat een kul
George
Dat klinkt niet meer zo of dat derogatie al binnen gehaald is.
diezel
@George
Géén statement van de Nederlandse Zuivel en de eerste berichten verschijnen in de buitenlandse pers... 😞

vilt.be/nederlandse-melkveehouders-vonden-maas-in-…
topagrar.com/news/…
George
@diezel
Tja mij kan die derogatie geen zak schelen. Maar iedereen is er de dupe van als deze er af gaat. Varkenshouders hebben het nu al zo moeilijk op een overvolle mestmarkt. Dan wordt het nog moeilijker.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , fraude , melkveehouders en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0