Aanvraag derogatie mest nog even in de wacht

Degenen die gebruik willen maken van de derogatie voor de gebruiksnormen van mest hoeven zich niet voor 1 februari aan te melden. Door het ontbreken van een nieuwe derogatie vervalt die datum. Een nieuwe datum komt er pas als er een derogatie is. Het betekent echter niet dat er een vrijstelling is voor het aanmelden van de mestvoorraden.

De aanvraag voor derogatie verloopt dit jaar anders, omdat we nog niet weten of er een derogatie verleend gaat worden. De aanvraag hiervoor kan dus pas plaatsvinden wanneer er zekerheid is. Die zekerheid komt naar verwachting rond eind april.

Deel dit topic

Reacties

+1
Koeien boertje
Daar kunnen we mooi op anticiperen.
+2
volvragen
Is dit met voorbedachte rade...dat hij er waarschijnlijk niet komt ?
dwers
@volvragen ja zachte landing.
Frans1
@volvragen spanning opvoeren 😁
kanniewaarzijn
@volvragen Meer om de zaak onder de knoet te houden. "Denk erom: als jij niet doet wat ik zeg....geen derogatie".
Wilbert
Grondmonsters wel voor 1 feb nemen aldus het artikel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , derogatie en vrijstelling geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0