Marknesse - "Samen boeren is duurzaam en leuk"

Twee totaal verschillende landbouwbedrijven die elkaar goed kunnen helpen en dat ook doen. Dat is de kern van een duurzaamheidsproject in Marknesse waar we in het kader van de week van de circulaire economie aandacht aan besteden. Akkerbouwer Hospers en melkveehouder Wolters hebben behalve hun eigen werkzaamheden ook een gezamenlijk plan. Zo wordt de mest van Wolters over de akkers van Hospers verspreid. En eten de koeien van Wolters aardappelen van Hospers. Vergelijkbare initiatieven zijn ook...
 Marknesse - "Samen boeren is duurzaam en leuk" (omroepflevoland.nl)

Twee totaal verschillende landbouwbedrijven die elkaar goed kunnen helpen en dat ook doen. Dat is de kern van een duurzaamheidsproject in Marknesse waar we in het kader van de week van de circulaire economie aandacht aan besteden.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden koeien , duurzaam , eten , aardappelen , melkveehouder en akkerbouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!