Extra subsidiebedrag voor agrarisch collectief Elan om faillissement te voorkomen

Agrarisch collectief Elan ontvangt van de provincie Friesland eenmalig een extra subsidiebedrag van 300.000 euro voor hun taken rondom agrarisch natuurbeheer. Hiervoor beheert het collectief landschapselementen zoals boomsingels en houtwallen. Omdat de organisatiekosten voor deze taken veel hoger waren dan Elan vooraf inschatte, vroeg de organisatie om een extra subsidiebedrag. Dit om een faillissement te voorkomen. De provincie stemt hier eenmalig mee in omdat anders het agrarisch natuurbeheer in het zuidoosten van Friesland stil komt te liggen. Om te voorkomen dat bijspringen vaker nodig is, maakt de provincie goede afspraken met alle collectieven over hun financiële beheer.
 Extra subsidiebedrag voor agrarisch collectief Elan om faillissement te voorkomen (agriholland.nl)

Agrarisch collectief Elan ontvangt van de provincie Friesland eenmalig een extra subsidiebedrag van 300.000 euro voor hun taken rondom agrarisch natuurbeheer.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden friesland , natuurbeheer en faillissement geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!