Boeren bundelen krachten in Team Agro NL

Boeren en boerinnen uit verschillende landbouwsectoren hebben de krachten gebundeld in Team Agro NL. Met bestaande pr-initiatieven en organisaties gaan zij samen de pr en promotie voor de Nederlandse land- en tuinbouw zelf uitvoeren.
 Boeren bundelen krachten in Team Agro NL (melkvee.nl)

Boeren en boerinnen uit verschillende landbouwsectoren hebben de krachten gebundeld in Team Agro NL. Met bestaande pr-initiatieven en organisaties gaan zij samen de pr en promotie voor de Nederlandse land- en tuinbouw zelf uitvoeren.

MelkveeNL

Reacties

+2
Jannus
Dit is toch ook al goede reclame,vooral de laatste toost

evajinek.kro-ncrv.nl/fragmenten/…
robbies
Goede zaak! 50x50.000=2.5mln. Dat opent deuren in Hilversum
achterhoeker2
@robbies Sarcastisch bedoeld mag ik hopen.
Nog weer een initiatief voor pr zit ik niet op te wachten, de belangen tussen melkveehouders verschillen al enorm ,laat staan tussen sectoren.
En dat initiatief moet een directeur en een bestuur hebben.....
+3
robbies
@achterhoeker2 Ik denk dat je het verschil tussen PR en belangenbehartigen niet helemaal helder hebt. Team Agro NL behartigt geen belangen, maar maakt PR voor de landbouw. Dat betekent PR-initiatieven in de media voor het voetlicht krijgen, agenda's op elkaar afstemmen, zorgen dat PR-initiatieven elkaar niet voor de voeten lopen. Op die manier werken NGO's ook samen. Denk jij dat Wakker Dier en Milieudefensie niet met elkaar afstemmen wanneer ze een actie gaan voeren? Natuurlijk wel. Dat moeten wij ook doen. Alleen zitten wij met z'n allen naar LTO te kijken, terwijl ik liever Yvon Jaspers over de melkveehouderij hoor praten dan Kees Romijn of Frans Keurentjes.

Wil je zulke mensen binden en een ingang krijgen in Hilversum, dan zul je ze ook wat moeten kunnen bieden. Daarom is het goed dat er 50 euro gevraagd wordt per jaar. Als elke landbouwer in Nederland doet, dan is er een kas van 2,5 miljoen. Kun je reclameblokken inkopen, aan tafel komen bij de relevante nieuwsprogramma's, advertenties plaatsen, noem maar op.
+4
Dre van Helmond
Ik vind het goed als ze maar met een mond praten .
Niet de ene sector tegen de andere uitspelen.
En geen noord zuid discussie.
Allemaal beheerders van de groene ruimte en voedsel producenten voor iedereen.
jg
@Dre van Helmond Het moet alleen niet zover komen dat we ons gaan verontschuldigen omdat we voedsel produceren.......
+1
robbies
@jg We zullen de bevolking eerst eens moeten leren dát we voedsel produceren. Het gros denkt dat we 200 koeien/ 3.000 varkens/20.000 kippen hebben voor de lol.
+1
Bioepz
@Dre van Helmond jij bent vast een intensieve veehouder uit het zuiden des land.
Dre van Helmond
@Bioepz In het zuiden zeker niet intensief .
puntertje
@Dre van Helmond Daarmee zeg je veel....
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden promotie , tuinbouw , boeren , boerinnen en Bundelen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!