Gemengde reacties op excuses RFC omtrent grupstal

Leden-melkveehouders van RFC met een grupstal reageren verdeeld op de ‘excuusbrief’ van Keurentjes.
 Gemengde reacties op excuses RFC omtrent grupstal (boerderij.nl)

Leden-melkveehouders van RFC met een grupstal reageren verdeeld op de ‘excuusbrief’ van Keurentjes.

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
Twentsch Land
Excuses hebben ze niks aan nu beleid toch wordt doorgezet, het is paaien terwijl er gewoon wordt gemept. Feit is dat er nu een groep is die anders behandeld wordt binnen een coöperatie. Vaak als het niet linksom wil gaat het wel rechtsom, of hun nog wel onpartijdig behandeld worden de komende jaren kan betwijfeld worden......grupstalboeren zouden er goed aan doen een vereniging te vormen met een databank waar ze hun bevindingen in gaan vermelden...b.v. hoevaak controle van qlip en dergelijke instanties.
+3
putjesschepper
Misschien zou het beter voor rfc zijn dat keurentjes de eer aan zn eigen houdt en opstapt. En dan met fris iemand weer nieuwe jaar in.
Twentsch Land
@putjesschepper

Zie je het al gebeuren ?

Denk dat het nog wel even duurt voor hij gaat.
putjesschepper
@Twentsch Land het zal inderdaad niet snel gebeuren maaR keurentjes zal savonds ook weleens voor de spiegel staan.Het laatste jaar is nou niet echt eentje geweest met een goede communicatie.
Twentsch Land
@putjesschepper

Op dat soort zetels hebben de meesten een hard vel.
putjesschepper
@Twentsch Land ja,en het verdient lekker
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden grupstal en rfc geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!