Irene van de Voort: 'Mensen verklaarden me voor gek'

Lunteren - In de werkkamer van Irene van de Voort op haar melkveebedrijf Remeker (maken eigen kaas) in Lunteren hangt een foto van bondskanselier Angela Merkel en topvrouw van het Internationaal Monetair Fonds Christine Lagarde in gesprek. Vrouwen die invloed uitoefenen op het wereldtoneel. Zo ver wil de melkveehoudster niet gaan, maar ambitie heeft ze zeker. Ze hoopte op doorgroei binnen het CDA, maar sinds de partij voorstemde voor de fosfaatrechten voor melkvee, is dat haar partij niet meer.
 Irene van de Voort: 'Mensen verklaarden me voor gek' (edesepost.nl)

CDA-raadslid Irene van de Voort stapt op 11 januari uit de Edese gemeenteraad. De Lunterse voelt zich niet meer thuis bij het CDA vanwege de landelijke koers. Ze springt in het diepe met haar nieuwe eigen partij Evenwicht die een sociaalliberale weg inslaat. "Ik móest dit doen."

Grasbaal

Reacties

storm
En we horen er nooit meer iets van. Wazig verhaal
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden ver , internationaal , melkvee , cda , melkveebedrijf , fosfaatrechten en lunteren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!