'Met 150 koeien de wereld voeden'

Mark Post, hoogleraar vasculaire fysiologie aan de Universiteit van Maastricht, presenteerde de eerste hamburger van kweekvlees ter wereld. ,,Jammer dat de overheid hier niet in investeert. Straks is het te laat.''

Deel dit topic

Reacties

+1
Koeien boertje
Omdat de mensen van de overheid net als ik ook graag een echte dikke schnitzel op hun bord hebben liggen. maar de mensen die geen vlees meer eten hunkeren met veel afgunst en gaan nu zeggen dat een stuk schoenleer ook naar vlees smaakt.
Denk wel serieus dat het een plek op de markt krijgt.
+1
pietjepuk
Dat kweekvlees groeit alleen van water en lucht zeker.
Pluto
Ja de wereld bevolking moet kunnen groeien en daarom moet de dieren wereld wijken ??leuk argument!!. Als je nepvlees zo geweldig is als je beweerd moet je DAT gaan promoten !. Maak niet de zelfde fout als de vegetarische slager die bij gebrek aan goede argumenten voor ZIJN product de vlees sector elke keer in een kwaad daglicht probeert te zetten !!.
weurding
De jeugd heeft geen smaak meer, alle smaakpapillen zijn bedorven door de energydrankjes
+1
storm
@weurding die van ons willen toch gewoon een goed stuk vlees.
Niks frikandel of ander vleessnippers gewoon vlees van koe,varken of kip

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , vlees , overheid en vleesvervanger geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0