Flevoland - Jacht op konijnen die dijk verzwakken

Jagers van Faunabeheer hebben in opdracht van Waterschap Zuiderzeeland zo'n 200 konijnen doodgeschoten. De dieren graven holen in dijken en het Waterschap wil niet dat de dijken worden verzwakt. Op de dijk tussen Zeewolde en Biddinghuizen is de schade goed te zien. In en naast de dijk tussen gemaal Lovink en recreatiepark Molencaten zitten tientallen gaten. Het afschieten gebeurt alleen in de wintermaanden, als er weinig wandelaars in het recreatiegebied zijn. De doodgeschoten konijnen gaan...
 Flevoland - Jacht op konijnen die dijk verzwakken (omroepflevoland.nl)

Jagers van Faunabeheer hebben in opdracht van Waterschap Zuiderzeeland zo'n 200 konijnen doodgeschoten. De dieren graven holen in dijken en het Waterschap wil niet dat de dijken worden verzwakt.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden flevoland , graven , konijnen , jacht , waterschap , dieren , schade en biddinghuizen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!