'Plek loskoppelen van ongezonde hap is bijna onmogelijk'

Na het zwemmen een patatje, in het stadion een broodje Unox: het is bijna onmogelijk een plek of logo los te koppelen van een vette of ongezonde hap, alle voorlichting over gezond eten ten spijt. UvA-psycholoog Aukje Verhoeven ontdekte met collega's Poppy Watson en Sanne de Wit dat het ongelooflijk moeilijk is korte metten te maken met een associatie tussen plek en snack, als iemand die associatie
 'Plek loskoppelen van ongezonde hap is bijna onmogelijk' (parool.nl)

Na het zwemmen een patatje, in het stadion een broodje Unox: het is bijna onmogelijk een plek of logo los te koppelen van een vette of ongezonde hap, alle voorlichting over gezond eten ten spijt.

Nieuwsgrazer

Reacties

Gerron
Je moet wel een enorme gezondheidsfreak zijn om met dit weer tijdens een voetbalwedstrijd een salade met rauwe wortels,komkommer en appel te gaan eten.
Als er daar een stamppot met verse worst in een jus van boter te koop zou zijn dan heb je ook een gezonde hap en dat verkoopt ook wel.
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden logo , de wit , gezond , voorlichting en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!