Fosfaatrechten: een bedrijfsmiddel of niet?

Zijn fosfaatrechten een bedrijfsmiddel of niet? Voor wie is deze vraag van belang en wat zijn de gevolgen? Deze kwesties worden besproken met Alies Visscher, belastingadviseur bij Countus.

Ook kijken we naar andere oplossingen. Hoe kun je nog meer aan rechten komen, zonder enerzijds de hoofdprijs te betalen en anderzijds af te moeten rekenen met de belastingdienst.
 Fosfaatrechten: een bedrijfsmiddel of niet? (boerenbusiness.nl)

Zijn fosfaatrechten een bedrijfsmiddel of niet? Voor wie is deze vraag van belang en wat zijn de gevolgen? Deze kwesties worden besproken met Alies Visscher, belastingadviseur bij Countus. Ook kijken we naar andere oplossingen. Hoe kun je nog meer aan rechten komen, zonder enerzijds de hoofdprijs te betalen en anderzijds af te moeten rekenen met de belastingdienst.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden countus en fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!