Blog Jan Bennen: Alles ligt klaar voor het nieuwe seizoen

Oogst 2017 is achter de rug: de laatste aardappelen zijn uit de grond en ook de bieten zijn rond de normale tijd gerooid. We zijn bezig met het afleveren van aardappelen en het onderhoud aan de machines. Het land ligt al klaar voor het nieuwe seizoen, schrijft de Canadese akkerbouwer Jan Bennen in zijn nieuwe blog op Akkerwijzer.nl.
Lees verder bij de foto’s
Lees hier zijn nieuwe blog op Akkerwijzer.nl
Lees hier zijn vorige blog
 Blog Jan Bennen: Alles ligt klaar voor het nieuwe seizoen (akkerwijzer.nl)

Oogst 2017 is achter de rug: de laatste aardappelen zijn uit de grond en ook de bieten zijn rond de normale tijd gerooid. We zijn bezig met het afleveren van aardappelen en het onderhoud aan de machines. Het land ligt al klaar voor het nieuwe seizoen, schrijft de Canadese akkerbouwer Jan Bennen in zijn nieuwe blog op Akkerwijzer.nl. Lees verder bij de foto’s Lees hier zijn nieuwe blog op Akkerwijzer.nl Lees hier zijn vorige blog

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bieten , onderhoud , oogst , grond , aardappelen , machines en akkerbouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!