Onderzoek NVWA: nog steeds te veel zout in het eten

Er zit nog steeds te veel zout in ons eten. Het wordt wel minder, maar het gaat te langzaam. In de afgelopen zes jaar daalde het zoutgehalte in levensmiddelen met 11 procent, blijkt uit onderzoek van de NVWA.
 Onderzoek NVWA: nog steeds te veel zout in het eten (rtlnieuws.nl)

Er zit nog steeds te veel zout in ons eten. Het wordt wel minder, maar het gaat te langzaam. In de afgelopen zes jaar daalde het zoutgehalte in levensmiddelen met 11 procent, blijkt uit onderzoek van de NVWA.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zout , nvwa en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!