GWESSE: Varkensschnitzels met gorgonzolasaus

Hallo leuke mensen! Deze Kerst wordt er meer vegetarisch gekookt dan ooit, maar ik neig er zelf toch sterk naar om gewoon voor vlees te kiezen als hoofdgerecht. Een dikke lende, een glimmende kerstkalkoen of een sappig stukje vlees met een heerlijke saus. In die laatste categorie heb ik vandaag een ontzettend lekker recept voor
Het bericht GWESSE: Varkensschnitzels met gorgonzolasaus verscheen eerst op Vlees.nl.
 GWESSE: Varkensschnitzels met gorgonzolasaus (vlees.nl)

Hallo leuke mensen! Deze Kerst wordt er meer vegetarisch gekookt dan ooit, maar ik neig er zelf toch sterk naar om gewoon voor vlees te kiezen als hoofdgerecht. Een dikke lende, een glimmende kerstkalkoen of een sappig stukje vlees met een heerlijke saus. In die laatste categorie heb ik vandaag een ontzettend lekker recept voor Het bericht GWESSE: Varkensschnitzels met gorgonzolasaus verscheen eerst op Vlees.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , vegetarisch en kerst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!