Frans zuivelbedrijf Lactalis roept wereldwijd babymelk terug om salmonella

Het Franse zuivelbedrijf Lactalis roept wereldwijd duizenden tonnen aan babymelkpoeder terug nadat twintig Franse zuigelingen besmet waren geraakt met salmonella.
Al eerder werd de melkpoeder in kleinere hoeveelheden teruggeroepen. Nu gaat het in totaal om 720 partijen. "Blijkbaar zijn er nu aanwijzingen dat er iets grondig mis is in de fabriek", zegt correspondent Frank Renout in het NOS Radio 1 Journaal.
De melkpoeder is ook in Nederlandse winkels terechtgekomen. Eerder stopte Kruidvat al uit voorzorg met de verkoop van twee soorten babyvoeding.
 Frans zuivelbedrijf Lactalis roept wereldwijd babymelk terug om salmonella (nos.nl)

Het Franse zuivelbedrijf Lactalis roept wereldwijd duizenden tonnen aan babymelkpoeder terug nadat twintig Franse zuigelingen besmet waren geraakt met salmonella. Al eerder werd de melkpoeder in kleinere hoeveelheden teruggeroepen. Nu gaat het in totaal om 720 partijen. "Blijkbaar zijn er nu aanwijzingen dat er iets grondig mis is in de fabriek", zegt correspondent Frank Renout in het NOS Radio 1 Journaal. De melkpoeder is ook in Nederlandse winkels terechtgekomen. Eerder stopte Kruidvat al uit voorzorg met de verkoop van twee soorten babyvoeding.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden frank , melkpoeder , salmonella , zuivelbedrijf en NOS geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!