Natuurbeschermingswetvergunning voor mestvergisting in Sint-Oedenrode

Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant verlenen een vergunning in het kader van de Natuurbeschermingswet aan een melkveebedrijf in Sint-Oedenrode om op het erf van het bedrijf een mestvergistingsinstallatie en een wkk te plaatsen. De installatie met een capaciteit van 1,06 megawatt zou eind 2018 operationeel moeten zijn. Circa 10 veehouders uit de buurt zullen mest voor de installatie aanleveren. De beoogde locatie voor de mestverwerker is in de omgeving van Natura 2000-gebieden, maar omdat de normen voor stikstofdepositie niet worden overschreden, wordt de vergunning toegekend.
 Natuurbeschermingswetvergunning voor mestvergisting in Sint-Oedenrode (agriholland.nl)

Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant verlenen een vergunning in het kader van de Natuurbeschermingswet aan een melkveebedrijf in Sint-Oedenrode om op het erf van het bedrijf een mestvergistingsinstallatie en een wkk te plaatsen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden mest , erf , platteland , natuurbeschermingswet , veehouders , mestvergisting , stikstofdepositie , melkveebedrijf en installatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!