Konijnenfokker doelwit dierenactivisten

Leerbroek - Volgens voorzitter Peter Janssen van Konijn in Nood ging het zaterdag om een vreedzaam protest met twee minuten stilte om ‘de praktijken van het bedrijf’ aan de kaak te stellen.

Janssen liet eerder al weten pas te rusten als het bedrijf, dat circa 28.000 vleeskonijnen en 3900 zogeheten voedsters telt, zijn deuren sluit. Het protest in Leerbroek is onderdeel van de landelijke campagne ‘kerstkonijn van tafel’.
Een protestmars naar de fokkerij ging niet door; daar had de gemeente Zederik een stokje voor gestoken. Nu kwamen de dierenactivisten samen op het plein voor...
 Konijnenfokker doelwit dierenactivisten (nd.nl)

Volgens voorzitter Peter Janssen van Konijn in Nood ging het zaterdag om een vreedzaam protest met twee minuten stilte om ‘de praktijken van het bedrijf’ aan de kaak te stellen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden onderdeel , platteland , protest , fokkerij en konijn geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!