‘Harde Brexit desastreus voor vleessector’

Vee en Logistiek Nederland waarschuwt in navolging van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) voor de gevolgen van een harde Brexit voor de Nederlandse vleesexport. Als er geen overgangsverdrag met het Verenigd Koninkrijk wordt gesloten en het op 29 maart 2019 (de officiële Brexit-datum) tot een harde breuk komt met de Europese Unie, zijn de gevolgen voor de vleessector desastreus.

Deel dit topic

Reacties

Koeien boertje
Importeren moeten ze toch dus dat zal wel loslopen maar de visserij is er helemaal afhankelijk van
Pluto
Mark Rutten heeft er alles aan gedaan om het Oekraïne referendum te ratificeren na het Brexit referendum omdat hij bang was dat het Oekraïne verhaal een enorme positieve uitslag zou geven voor de vertrekkers . Hij heeft gegokt en daarmee de hele EU met een blamage opgezadeld waar haast niet meer is uit te komen . Door telkens weer er op te attenderen hoe groot de schade wel niet is als ze vertrekken voor verschillende sectoren geeft hij aan dat het blijkbaar als los zand door zijn vingers glipt . Het ratificeren via het bekende geiten paatje is alleen om de oppositie de mond te snoeren !!!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vleessector , vee en brexit geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN