Illustratie van: Wilting NH

Topmaïs: MKS/CCM overwegen en letten op melkzuur (fotoserie)

Alle drie de Topmaïstelers zijn begonnen met het voeren van de snijmaïs die ze dit jaar hebben geteeld. Maar hoe past de maïs in het rantsoen en wat vertelt de maïsanalyse over de maïs(teelt)? Waar moeten ze rekening mee houden voor volgend jaar? Om daar antwoord op te krijgen, nodigde Topmaïs de specialisten van VIB consulting uit. Jan Hemstede uit Ommen (OV) kreeg bezoek van adviseur Eelke Sikkema.

Deel dit topic

Reacties

+1
Pluto
Eerst heeft hij een krappe ruwvoer positie en als de gehaltes tegen vallen [ ze zijn ook best laag] heeft hij door zijn ruime voorraad ruwvoer toch liever een lagere opbrengst met hoger gehaltes ???????.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren en rantsoen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN