Hoge melkprijs sust onrust bij veehouder niet

De uitbetalingsprijzen richting melkveehouders liggen ruim boven de waardering voor vrije melk. Toch is het erg onrustig onder de melkveehouders. De leden van FrieslandCampina blijken zelfs rond te kijken om te zien of een andere verwerker ze meer te bieden heeft.

Deel dit topic

Reacties

pietjepuk
Ben benieuwd wat de aanstaande handelsdag gaat doen.
weurding
Diegene die nog geen buffer hebben opgebouwd.?
noordhollander
Wellicht eens richting multimiljonair koolen kijken jammer dat hij een beetje gelieerd is aan van bakel en dat is tot nu toe nooit een financieel sukses gebleken waar al veel mensen zich in vergist hebben en veel geld verloren............
Coen
@noordhollander , financiert Koolen bij Van Bakel c.s. de boetes voor de te hoge melkaanvoer in 2017 en de aankoop van fosfaatrechten in 2018?
Noordoost
Als rfc zo door gaat met zich overal mee te bemoeien, maar ondertussen er zelf een grote puinhoop van maken, dan gaan er vast wel een aantal overstappen.
Moet voor 1 sept gebeuren

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , frieslandcampina , melkprijs en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0