Bijna 200 veehouders bereiden proces voor tegen Royal Bel Leerdammer

De groep van 60 melkveehouders die in september begon met juridische stappen tegen de door Bel Leerdam betaalde melkprijs is inmiddels gegroeid tot 180 boeren. Zij vorderen betaling van achterstallig melkgeld. Volgens advocaat Dinant te Biesebeek in Zwolle melden zich nog dagelijks nieuwe melkveehouders en gaat het al om een bedrag van een kleine 10 miljoen euro.

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Graag eerst wat tekst en uitleg over deze affaire..........
+1
labella
En terecht, aanpakken dat arrogante Leerdammer. Ik heb meerdere keren aangegeven dat ze niet volgens afspraak uitbetaalden maar deden net of ze gek waren.
noordhollander
Zo werk je particuliere melkopkoop zoals men met oa Wagenvoort in Denemarken organiseert wel in de hand men zou die melk buiten fabrieken opkopen en vervolgens gaan veilen via een nieuwe methode; wel dient men zich ervan te vergewissen uiteraard dat het geen goudstaven zijn maar melk bestemd voor consumptie een iets andere materie....................

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs , veehouders , melkveehouders , leerdammer , bel leerdammer , melkgeld en zwolle geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0