FrieslandCampina: Een coöperatie is samenwerken uit kracht

Zuivelcoöperatie Koninklijke Friesland Campina heeft bijna 19.000 leden en is hiermee een reus onder de coöperaties. Deze coöperatie is net als Royal FloraHolland continu in beweging en onderhevig aan de tijdsgeest.

Deel dit topic FrieslandCampina: Een coöperatie is samenwerken uit kracht (floranews.com)

Zuivelcoöperatie Koninklijke Friesland Campina heeft bijna 19.000 leden en is hiermee een reus onder de coöperaties. Deze coöperatie is net als Royal FloraHolland continu in beweging en onderhevig aan de tijdsgeest.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

+1
Sinterklaas bestaat echt!!!
+4
Jan-T
Krijg toch echt het idee dat deze samenwerking èènzijdig is of word opgelegd.
De meerwaarde van onze duurzame producten kunnen ze in ieder geval niet waar maken. zodat het euro's opbrengen.
Het is nog steeds een jaren tachtig melkprijs.
hans1980
In Duitsland eerste 5 jaar geen winst China moeilijk geld bij huschan capaciteit problemen kunnen niet met top EU meekomen o.a. In Frankrijk
Dan maar Riedel verkopen
George
Die samenwerking bestaat tegenwoordig toch vooral om haar leden onderdanen eenzijdig een boel regels op te leggen waar ze zich aan moeten houden. Eens hadden ze het samen met LTO over enorme groeimarkten en kansen en dat alle ledenmelk verwerkt zou worden maar die kansen en groeimarkten zijn waarschijnlijk door de top schromelijk overschat. Voorlopig een boel ledenkapitaal verspeeld daar.
weurding
@George zolang ledenkapitaal nog opvraagbaar is, is er niks aan de hand
George
Quote Reactie van @weurding:
zolang ledenkapitaal nog opvraagbaar is, is er niks aan de hand

Als dat niet meer is ben je te laat. 😀
+1
weurding
@George standstill in uitbetalen? 😉
+5
weurding
Neem nou de laatste 5 jaar gemiddeld bij rfc en dan eens vergelijken met de rest, dan mag je niet klagen, die particulieren als onder andere Aware laten nu even een verhoging zien laat de prijs maar eens in elkaar zakken, zie spotmarkt, dan is het daar volgend jaar helemaal huilen geblazen
beurde 43,99 excl ben best tevreden over november
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden campina , friesland , friesland campina , samenwerken , kracht en coöperatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!