PvdA: Red boeren én natuur met Nationaal Landbouwakkoord

De PvdA in de Tweede Kamer pleit voor een Nationaal Landbouwakkoord. Daarin moet staan dat boeren een eerlijkere prijs voor hun producten krijgen, waarvoor zij in ruil meer werk maken van dierenwelzijn en natuurbehoud.

ad.nl/politiek/…
Groen1

Laatste  |  

Reacties

zeppmann
Eerste opzetje is er al van RFC. Alles werkt langs elkaar heen.
+8
Wilbert
PvdA heeft afgelopen 4 jaar de kans gehad iets te betekenen voor de landbouw...
laten we afspreken dat de PvdA met haar 9 zetels zich niet meer de komende 4 jaar bemoeit met landbouw. Kans gehad, en verprutst.
+1
jorisdriepinter
@Wilbert Het kabinetsbeleid(met pvda) van de afgelopen 4 jaar stond haaks op het pvda landbouwstandpunt. De afgelopen 4 jaar waren er legio momenten in de aanloop naar het fosfaatplafond waarop dat beleid het verschil had kunnen maken tussen de chaos van nu en een toekomstvaste oplossing voor de melkveehouderij.
Het missen van deze kansen is natuurlijk het resultaat van handig politiek opereren van teflon Mark. Maar het maakt de huidige stellingname van de pvda tot een schizofreen gebeuren.
+1
Deutzrijder
Er wordt de laatste tijd alleen maar negatief nieuws over de landbouw in de media gepompt.
Terwijl wij op gebied van landbouw het best goed doen.
noordhollander
Ze moesten zich schamen en eerst eens iets daadwerkelijks betekenen op landbouwgebied laat ze crv maar eens operattioneel en financieel doorlichten en kijken of er nog wel een echt onafhankelijk stamboek en rekencentrum zijn etc.
+2
Pluto
Inderdaad de kluit eerst jaren belazeren en als er een ander op de post zit zitten mekkeren dat het beter moet !!. Van Dam zat er niet voor de boeren ,dus de Pvda is wel de laatste die commentaar mag leveren !!!!.
vedder
Het wordt een echte Partij van de Agrariërs!!
noordhollander
@vedder ja je hebt gelijk echte boerenlullen zijn t ascher in een spotje met de trein en dijsselbloem eerst bejubeld en nu vervangen door een d66 corifee ondertekend rutte
+1
@vedder PvdA --> Partij van de Afbraak!
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!