Urk - Vissersbond wil duidelijkheid voor spieringvissers

De Vissersbond vindt dat er snel duidelijkheid moet komen voor beroepsvissers die komend voorjaar op het IJsselmeer spiering willen vangen. De vissers hebben hiervoor twee verschillende vergunningen nodig, een volgens de Visserijwet en een volgens de Natuurbeschermingswet. Volgens de Vissersbond heeft die vergunningverlening vertraging opgelopen, omdat een benodigd protocol volgens Wageningen Marine Research (WMR) achterhaald is. De Vissersbond vindt dat vreemd, omdat hetzelfde protocol vorig...
 Urk - Vissersbond wil duidelijkheid voor spieringvissers (omroepflevoland.nl)

De Vissersbond vindt dat er snel duidelijkheid moet komen voor beroepsvissers die komend voorjaar op het IJsselmeer spiering willen vangen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vreemd , natuurbeschermingswet en voorjaar geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!