LTO: Deze maand besluit Zesde Actieprogramma

Voor de jaarwisseling neemt de Europese Commissie een besluit over de inhoud van het Zesde Actieprogramma Nitraatrichtlijn (2018-2021). Voor Nederlandse boeren en tuinders heeft het besluit impact. Op grond van het actieprogramma besluit de EC over derogatie. Derogatie is belangrijk voor melkveehouderij, akkerbouw en varkenshouderij.

Deel dit topic

Reacties

+1
christo
Allemaal wakker? We gaan de kopakkers aan gort rijden in het voorjaar met de logistieke druk op de rijenbemesting. Daarna kan de hakselcampagne beginnen zo rond half augustus om op tijd klaar te zijn voor de groebemesterzaaicombinatie. Bedankt voor het bereikte resultaat=verkapt verbannen maisteelt uit nederland.
m uut m
@christo
Mais roteren met grasland hoeft er ook geen drijfmest op.
adriaan33
Je kon tot 24-11 je zienswijze laten horen bij de internetconsultatie actieprogramma 6e nitraatrichtlijn bij rijksoverheid.nl. Heb geprobeerd deze te vinden. Is me niet gelukt. Is het medeprikkers wel gelukt deze internetconsultatie te vinden?
George
@adriaan33
Mij ook niet!
+1
kanniewaarzijn
@adriaan33 Maakt ook helemaal niet uit. Is alleen voor de vorm, wordt niets mee gedaan.
adriaan33
@kanniewaarzijn als internetconsultatie een onderdeel van onze democratie is moet het voor iedereen werken op elk terrein. Het staat ook niet bij de afgesloten consultaties. Heb geprobeerd via whatsapp maar kreeg bericht dat ze de komende weken contact zullen opnemen. Dat was op 23-11.
Pluto
Derogatie is belangrijk voor de melkveehouderij de akkerbouw en de varkenshouderij !!. Inderdaad voor de melkveehouderij in positieve zin en voor de akkerbouw en varkenshouderij in negatieve zin , want zij draaien op voor het wisselgeld !!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , derogatie , varkenshouderij , akkerbouw , grond , tuinders , europese commissie en nitraatrichtlijn geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0